vrijdag, november 25, 2005

Winter !

Zoals Anneliesje al aangaf op haar blog, komen de gezellige winteravonden er weer aan. Zo komt er vanavond weer eentje. Buiten hoor je de wind waaien, het vriest dat het kraakt (of toch bijna) en de sneeuw (of misschien regen) spat uiteen op het raam. Wij zitten met zijn viertjes gezellig samen op de sofa met chips voor de kindjes (ja, ik weet dat het niet gezond is) en kaas en wijn voor ons. Eerst kijken we naar Harry Potter of zoiets (neenee, niet van de Halfbloed Prins, maar van de gevangene van Azkaban) op DVD.

En als de kindjes in bed liggen, dan kijken wij vanavond gezellig samen naar "Blair Witch 2" (vanavond op Prime). Ik was bijzonder aangenaam verrast door het eerste deel en ben dan ook zeer benieuwd naar dit tweede deel. Zou hij even goed zijn ? Dat kan bijna niet zeker.

Voilà, nu weet je perfect hoe onze vrijdagavond er zal uitzien en, om heel eerlijk te zijn, ik kijk er reikhalzend naar uit. Prettig weekend !

6 opmerkingen:

annelies zei

Wij gaan eens lekker lang tafelen vanavond, dat komt er door de drukte op ons werk de laatste weken niet altijd van.
Veel plezier met de films!

Anoniem zei

Blair Witch 2 is inderdaad niet zo goed als de (uiterst originele) eerste film... Het is meer afgelikt, minder experimenteel, minder spontaan.

Maar 't staat nog steeds garant voor gespannen bilspieren zunne...

Anoniem zei

Ah, the good old gezinnetjesavond. Dat zal wel op zich laten wachten tot ik zelf een vrouw en kinderen heb, want de laatste jaren ben ik 's avonds zelden thuis.

freaq zei

Wij zijn zowaar onlangs begonnen aan een tweede kijkbeurt van Het Eiland op dvd. En ook dat blijft altijd fijn! (Fijn is trouwens pijn met een f ;-) )

Anoniem zei

Good design!
[url=http://mamcxirr.com/slie/uivi.html]My homepage[/url] | [url=http://flsbewas.com/hqud/enhe.html]Cool site[/url]

Anoniem zei

Thank you!
http://mamcxirr.com/slie/uivi.html | http://mdlstwbd.com/piyl/ipnx.html