maandag, oktober 10, 2005

Always look on the bright side of life !


Het bovenstaande zou ik willen zeggen tegen Antheunis en zijn Rode "Duivels" (???). Dachten ze nu echt dat ze door één goede wedstrijd te spelen (weliswaar zonder te scoren) tegen Spanje hun campagne zouden redden ? Natuurlijk niet. Het was goed, zaterdag, maar niet goed genoeg. Voetbal gaat nu eenmaal nog altijd over doelpunten scoren en dat hebben ze niet gedaan. En de tegenstander was wel Spanje en niet Bosnië of Litouwen, of weet ik veel wie.

Als we heel eerlijk zijn met onszelf, dan moeten we zeggen : "België verdient het niet om naar het WK te gaan !". Ze zijn niet goed genoeg. Individueel wel (we hebben een goede generatie met een paar spelers die toch in het buitenland het mooie weer maken of maakten (Simons, Buffel, Van Buyten, Goor, enz.)), maar niet als ploeg. Behalve zaterdag dan, maar toen was het al veel te laat. Vandaar bovenstaande leuze. Eigenlijk mogen we tevreden zijn dat we niet gaan. Als ze zouden spelen zoals in de voorrondes, dan zou het toch alleen maar een afgang worden.

Ik heb goed nieuws ook. Mijn zoontje van 9 speelt bij de préminiemen van Zwevegem Sport en zij hebben dit seizoen nog maar één keer verloren, twee keer gelijk gespeeld en drie keer gewonnen. Zij zijn wel goed bezig. Antheunis, de toekomst van de Rode Duivels is verzekerd ...

Geen opmerkingen: