dinsdag, mei 10, 2005

Een doodgewone dag

Wat doet een vertegenwoordiger zoal op een doodgewone dag zoals vandaag. Correctie : een vertegenwoordiger op dieet. Welnu, hij staat op, drinkt water, eet een boterham en brengt de kinderen naar school. Nadien gaat hij twee uur werken op kantoor. Daar merkt hij dat hij zijn GSM niet bij heeft (kan nefast zijn voor een vertegenwoordiger), dus gaat hij terug naar huis en haalt zijn GSM op.

Vervolgens rijdt hij naar zijn eerste klant (in Oedelem), gaat nadien op zijn eentje wat eten in een bistro langs de weg en rijdt dan naar zijn volgende drie klanten. Bij zijn thuiskomst vraagt hij het dictee op van zijn dochter, helpt de kinderen om de visbak uit te kuisen en eet dan drie boterhammen met een lookworst (ik weet niet zeker of dit wel mag op dieet, maar goed, we gaan nu ook niet overdrijven, hé). Hij stopt de kinderen in bed en maakt zich dan klaar om naar Lierse - Club Brugge te kijken. Op dat ogenblik komt een vriendin van het toneel op bezoek en zij houdt ons de hele avond gezelschap. Hij kijkt verder naar Club Brugge en ziet dat Ceh zijn zoveelste magistrale vrije trap binnen trapt : 0 - 1 voor Brugge en ze zitten in de finale (JOEPIE !!!). Nu nog Anderlecht verslaan zondag en het seizoen is geslaagd.

Na de match gaat de vriendin naar huis, schrijft hij zijn dagelijkse "blog" en kruipt nadien met zijn vrouw in bed en leest nog wat in deel drie van "The Lord Of The Rings". Voilà !!!

BRUGGE wordt kampioen !!!!! (Sorry ...)

Geen opmerkingen: