maandag, juni 13, 2005

De strijd tegen Warhammer 40K !

Inderdaad, je leest het goed : de strijd TEGEN Warhammer 40K. Wat een leuke avond moest worden met een veldslag om nooit te vergeten, waarbij de Blood Angels de Eldar zouden proberen te vermorzelen (en omgekeerd), draaide uit op een race tegen de tijd en tegen de regels van Warhammer 40K.

Het was al een hele tijd geleden dat we nog eens een partijtje speelden en de regels zaten ergens nog wel in onze hoofden, maar heel ver.

Eerst moesten we nog onze legers samenstellen, wat ook al wat tijd vraagt, als je het heel goed wilt doen. En dan moesten we het speelbord nog opzetten (met voldoende "cover"-mogelijkheden voor beide legers).

En toen we uiteindelijk dachten eraan te kunnen beginnen, moesten we nog de regels doornemen. Zo was het algauw 21u30 tegen dat we er echt konden aan beginnen. We slaagden er uiteindelijk in om 2 beurten te spelen (omdat we ook nu telkens opnieuw ons "rulebook" moesten raadplegen alvorens we de volgende zet konden doen). En tegen 23u45 moest Pedro "The Avatar" (mijn tegenstander, n.b.) al naar huis omdat hij de dag erop om 4u00 op moest.

En toch hebben we weer alletwee de smaak te pakken, want binnen twee weken staan de Blood Angels opnieuw tegenover de Eldar. Nu gaan we echter op voorhand onze legers samenstellen en eerst alletwee de regels nog eens goed doornemen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Great work!
[url=http://qfhsbicc.com/tkzc/uyil.html]My homepage[/url] | [url=http://dsdhvekw.com/ivhw/mdfp.html]Cool site[/url]

Anoniem zei

Thank you!
My homepage | Please visit

Anoniem zei

Well done!
http://qfhsbicc.com/tkzc/uyil.html | http://pdqhojrm.com/uzyr/vpku.html